Всесвітньо відома японська корпорація..." /> Всесвітньо відома японська корпорація...">

Sony PlayStation - революція в світі відеоігор

22.10.2020 298 0.0 0
Sony PlayStation - революція в світі відеоігор

Всесвітньо відома японська корпорація Соні - лідер у виробництві побутової та професійної електроніки з 40-х років минулого столітті. Товари цього бренду мають такі незаперечні переваги, як висока якість, гарантована надійність і доступні демократичні ціни. Завоювання ігрової індустрії компанії розпочалося в 1994 році, коли Sony представила ігрову консоль нового покоління, залишивши позаду свого основного конкурента Nintendo.

Sony PlayStation - революція в світі відеоігор

Інноваційні пропозиції в розробці приставок для ігор

Креативні рішення дозволили створити продукт, який кардинально відрізнявся від своїх попередників. Головними його перевагами можна назвати:
 

  1. Зміна зовнішнього вигляду (вони стали тоншими та компактнішими).
  2. Зображення стало тривимірним.
  3. З'явилася можливість прослуховування музичних файлів, переглядів відеороликів і повноцінних фільмів, та приєднання до всесвітньої павутини.
  4. Поповнювати відеоколекцію можна в PlayStation Store.
  5. Володарі фінальних моделей з легкістю міняють укомплектовані жорсткі диски.

Версії, які зробили переворот в геймерскій сфері

  • PlayStation і PS One були представлені користувачеві на початку 90-х і спочатку позиціонувалися, як навчальні посібники. Але цей початковий проект виявився найкращим в ігровій індустрії. Ігри, які вийшли на СД-дисках моментально заслужили геймерську любов, завдяки функції збереження сюжету і відновлення його після перерви. Консоль ПС 1, яка вийшла у 2000 році підключалася до LCD екрану, була більш зручною і поєднувалася з усіма геймплеями Плейстейшен. Крім цього вона отримала доступний інтерфейс і мала відмінну ступінь захисту;
     

  • характерна риса PlayStation 2 і PS2 Slimline, які вийшли в 2009 дала можливість прослуховування аудіо треків і перегляд відео. За якістю візуальної картинки вони могли конкурувати з DVD-плеєрами. Зручність управління геймпада полягала в 15 кнопках і 2 джойстиках. Вдосконалений контролер дозволяв відчути реалістичність звукових ефектів.
     

  • PlayStation 3 и PS3 Slim до сьогоднішнього дня користуються чималим попитом серед геймерів, завдяки їх технічним характеристикам і сумісності практично з будь-якими відеоіграми. Всі моделі забезпечені альтернативою виходу в інтернет, за допомогою проводового порту або Wi Fi. Розпізнавати мультимедійні дані можна через додаткові носії.
     

  • PlayStation 4 і PS 4 Slim - практично портативні комп'ютери. Ця версія характеризується миттєвістю реагування на будь-які команди. Функції швидкого меню дають можливість бачити онлайн розташування друзів за допомогою посилань, програвати відео файли і залишати коментарі. Барвиста графіка поєднується з бездоганною роботою системи і не допускає зависань ігор. Оновленими функціями стали: великий сенсорний екран, можливість зробити скріншот, регулювання яскравості і кнопка «Поділитися».
     

Крім цих моделей в лінійці Sony PlayStation присутній цілий ряд портативних видань легендарного виробника

Sony PlayStation - революція в світі відеоігор

Підібрати і купити консолі SPS за привабливою вартістю ви можете у нас в магазині https://retromagaz.com/playstation
 

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:відеоігор, революція, Sony, playstation, світі

Комментарии
avatar
Читайте также: