Що подарувати милій?

26.09.2017 848 0.0 0
Що подарувати милій?
Наші любі жінки, кохані дівчата, турботливі матері заслуговують на ласку, увагу та безліч подарунків. Приводом для піднесення сюрпризу може бути день народження, день знайомства, зізнання в коханні, подяка за народження дитини, будь-яке значиме для обох свято, пам’ятна подія тощо. Та не варто вигадувати причини для приємних вражень. Найкращий подарунок той, що зроблений просто так, без приводу.

Що подарувати милій?
 
Що ви маєте презентувати, наприклад, своїй обраниці? Звичайно, ви вже багато про неї знаєте, і вона повідала вам свої заповітні бажання. Тож чому б не подарувати їй стрибок з парашутом, якщо вона цим захоплюється, або поїздку в омріяну країну, або помічника у кухні – комбайн для приготування їжі? Всі варіанти по-своєму чудові. Але самим безпрограшним та романтичним завжди було піднесення ювелірних прикрас. Вони здатні виразити ваші палкі почуття, підкреслити ніжне ставлення до коханої, викликати на щоках зворушливий рум’янець.
 

Обрати прикрасу – нелегкий крок


Простягти на руці малесеньку оксамитову скриньку зі словами любові та поцілунком і побачити радість в очах милої – це буде дійсно приємним моментом вашого романтичного вечора. Але перед цим вам доведеться здійснити важливий вибір, щоб визначитися, що саме лежатиме в тій скриньці.

Що подарувати милій?
 

Отже, маємо велику кількість різновидів прикрас:
 
  • ланцюжки різного плетіння;
  • підвіски на будь-який смак та тематику;
  • класичні та дивовижні сережки;
  • стильні браслети;
  • чарівні каблучки.

Насамперед, треба знати смаки та особливі потреби вашої дівчини. Можливо, в неї немає проколів у вухах, або ж їй не зручно носити браслети, або специфіка роботи (наприклад, медицина) не дозволяє одягати масивні персні, чи то ваша улюблена родимка на її ніжній шийці не сприймає контакту з ланцюжками. До цього треба придивитися заздалегідь, щоб уникнути провалу з подарунком. Також зверніть увагу, який метал – золото чи срібло – є улюбленим, які прикраси вже є у вашої половинки, щоб ваш презент гармоніював з ними. Врахувавши всі нюанси та отримавши допомогу уважного продавця, покупка повинна вийти вдалою. Та щоб ваш знак уваги напевне прийшовся до душі коханій, радимо, все-таки, подарувати їй каблучку.
 

Чому каблучка?

  • По-перше, за традицією це найперший значимий подарунок, який робиться при формуванні серйозних відносин між молодими. Він являється передпосилом до майбутнього піднесення каблучки на заручини, а згодом і обручки.
  • По-друге, обирати сережки, приміром, складніше. Вони різняться за розміром та будовою, і посадка на мочці вуха через індивідуальні форми хряща може виявитися негарною або незручною. Тому в таких випадках потрібна попередня примірка. Підвіс – більш інтимна річ, яку краще купувати за згодою. Або він буде актуальним як пара до вже наявної каблучки такого ж дизайну.
  • По-третє, не повинно виникнути проблем з розміром виробу. Його можна змалювати з прикраси, яка вже є у вашої обраниці. На крайній випадок – вдатися до хитрощів: уві сні обміряти палець ниткою або завести бесіду з натяками. В будь-якому разі обновці знайдеться місце на іншому пальчику, якщо ви все-таки трохи схибили. А ще існують універсальні обручки на всі розміри – справжня нахідка для таких ситуацій. Вони мають роз’єм, що дозволяє регулювати діаметр.


Види каблучок


Основне правило, яким ви повинні керуватися при виборі каблучки, це відповідність загальному стилю вашої леді. Якщо, скажімо, вона прихильник рок-культури, то перстень класичного ретро-дизайну навряд чи її порадує. Тому пильно придивіться заздалегідь, які деталі переважають в її образах. А на вітринах ви побачите потрібне серед пропонованих варіантів:
 
  • каблучки без вставок, з гладенькими або різьбленими поверхнями;
  • з написами, емалевими малюнками та орнаментами;
  • релігійні тематики;
  • персні зі вставками одного або декількох каменів чи перлин;
  • печатки;
  • у вигляді плетіння або ажуру;
  • у вигляді різних фігур (корони, змії, тварини, рослини та ін.);
  • з подвійними та потрійними шинками;
  • символічні – вказують на приналежність до визначених субкультур, виражають життєві погляди.

Що подарувати милій?
 
Тобто, якщо ви дійсно уважні до своєї половинки та вже добре її розумієте, то обов’язково зможете виділити серед усього розмаїття каблучок та перснів саме те, що вам потрібно. Серце вкаже вам вірне рішення. Варто лише дослухатися. В результаті ви отримаєте чудовий вечір сюрпризів, приємних вражень та спільної радості від неочікуваного презенту.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:подарунок милій, вибрати жіночий подарунок, подарунок коханій, подарунок

Комментарии
avatar
Читайте также: