Перше побачення - це завжди непередба..." /> Перше побачення - це завжди непередба...">

Обираємо квіти на перше побачення

13.12.2020 406 0.0 0
Обираємо квіти на перше побачення

Перше побачення - це завжди непередбачувані і зворушливі моменти. Адже саме від нього залежить тривалість відносин. Чи будуть вони тривалими, або навпаки обернуться повним розчаруванням і крахом. Обидві сторони намагаються подати себе в самому вигідному світлі, підкреслити свої чесноти і приховати недоліки. Дівчата хвилюються і приміряють свої найкращі вбрання, а хлопці неодмінно хочуть показати успішність і креативність. А що ж є обов'язковим атрибутом, який допоможе завоювати вподобану даму? Звичайно ж квіти! Це неканонічне правило, а пропуск в душу будь-якої жінки.
 

Переважні квіти для дебютної романтичної зустрічі

Для того, щоб зробити сюрприз і догодити дівчині на всі 100%, не знаючи її особистих переваг, флористи рекомендують скористатися деякими простими порадами:
 

  1. Молодим панянкам слід підбирати квіти світлих пастельних відтінків. Це скаже про чистоту, свіжість і захоплення.
  2. Леді ледь старші неодмінно оцінять постановки рожевих тональностей.
  3. Червоні букети потрібно дарувати з деякою обережністю (зазвичай їх підносять об'єктам пристрасті). Винятком можуть стати хіба що тюльпани.

Обираємо квіти на перше побачення

Завжди доречний і дивовижний подарунок

Нерідко представники сильної статі стикаються з дилемою - які ж квіти подарувати при першій зустрічі, щоб привернути увагу супутниці? Рослинна композиція стане можливістю зробити оригінальний і незвичайний комплімент. Щоб відразу не збентежити потенційну обраницю, не потрібно відразу дарувати помпезний пишний презент. Громіздке підношення може перешкодити незабутній прогулянці і створить деякі незручності. Для такого випадку ідеально підійде невеликий ліричний букет, з деякими цікавинками. Вибираючи його необхідно приділити увагу деяким елементам. Це умови й місце майбутнього побачення. Компактна коробочка з живими бутонами - просто ідеальний варіант. Він легко упаковується в подарунковий пакет, а розміщена всередині спеціальна волога губка не дасть їм висохнути і втратити привабливий вигляд.

Обираємо квіти на перше побачення

Почуття, сказані без слів

З давніх часів вважалося, що мовою квітів можна розповісти про свої найголовніші емоції:
 

  • ніжні ромашки символізують розчулення і душевне хвилювання;
  • класичні троянди підкажуть про чоловічу самовпевненість і серйозність намірів;
  • ароматні конвалії і бузок прошепочуть про піднесену закоханість;
  • різнобарвні айстри і георгіни видадуть в дарувальникові надзвичайно добродушну людину;
  • екзотичні орхідеї означають одне - особлива зацікавленість залицяльника;
  • божественні лілії принесуть впевненість у найщиріших переживаннях і вірності.

За фактом, не зовсім суттєво яку композицію отримає дівчина. Адже найважливіше те, щоб вона була подарована від чистого серця, з часточкою тепла та турботи. Майстри флористичного магазина Камелія створюють індивідуальний і неповторні квіткові творіння, які сподобаються навіть самим примхливим особам. Подивитися весь асортимент і зробити замовлення можна перейшовши за посиланням: https://camellia.ua/ua/catalog/cat/nashi-cvety
 
Аватар korolyanka Яна Король
Журналист/lifekhacker

Теги:квіти, квіти на перше побачення, вибір квітів на побачення

Комментарии
avatar
Читайте также: