Керамічні каблучки: нове слово в ювелірному мистецтві

31.03.2021 3236 0.0 0
Керамічні каблучки: нове слово в ювелірному мистецтві
Зараз в моді комбінування фактур, поєднання простих і складних дизайнів, різних фактур. Це вивело ювелірні прикраси, зокрема каблучки, з ювелірної кераміки в розряд найпопулярніших. Представлений матеріал, всупереч загальній думці, зносостійкий і міцний. Продаються такі каблучки в Золотому Віці: https://zolotoyvek.ua/ua/kolca/l/vstavka:keramika/. Каталог наповнений різними дизайнами, тому кожна людина вибере собі виріб з ювелірної кераміки з урахуванням уподобань, фінансового достатку, типу зовнішності та стилю в одязі.

Ювелірна кераміка і кераміка, з якої виготовляють посуд і плитку — абсолютно різні матеріали. Для виготовлення ювелірних аксесуарів використовується високотехнологічна сировина. В основі розробки — неорганічні неметалеві матеріали, які в процесі перероблення подрібнюють до стану порошку і під впливом високої температури надають потрібну форму. Кераміка окислюється і набуває зносостійке і довговічне захисне покриття. Потім поверхня шліфується і полірується для додання глянсовості.
керамічна каблучка

Особливості прикрас з кераміки

Сучасні ювелірні майстри люблять керамічні ювелірні вироби за їх вишуканість, стійкість до зовнішніх впливів і тривалий період експлуатації. Керамічні каблучки та в цілому ювелірні прикраси мають переваги:
 
  1. Гіпоалергенність. Деякі прості та дорогоцінні метали викликають алергічну реакцію, але це мова не про керамічні каблучки. Їх можуть носити навіть люди, у яких є схильність до алергій.
     
  2. Довговічність. Кераміка не тендітна, вона міцна, зносостійка і довговічна. За шкалою Мооса ювелірна кераміка має 9 балів з 10 можливих. Це означає, що розбити керамічну каблучку випадково вкрай складно, їй не страшні подряпини та потертості.
     
  3. Стильність і елегантність. Кераміка має стриманий, але вкрай елегантний блиск. Каблучки з кераміки, в залежності від дизайну, можуть бути лаконічними та стриманими або химерними та відповідними до урочистого заходу.
Керамічні каблучки: нове слово в ювелірному мистецтві

Як доглядати за керамічною каблучкою

Кераміка — довговічний матеріал. Навіть через тривалий період носіння ювелірна прикраса матиме першокласний вигляд. Головне — вчасно і ретельно доглядати за каблучкою. При забрудненні протирайте її вологою серветкою, а потім просушіть м'якою мікрофіброю або іншою тканиною без ворсинок. Зберігайте керамічну каблучку в окремій скриньці, яку обшили тканиною.

Каблучку з ювелірної кераміки не можна піддавати хімічній або термічній дії, оскільки це негативно впливає на захисний шар матеріалу і робить колір тьмяним. Купити якісні ювелірні аксесуари можете в ювелірному будинку Золотий Вік — компанія пропонує безліч виробів з гарними експлуатаційними якостями.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:керамічні каблучки, каблучка з кераміки, ювелірна кераміка

Комментарии
avatar
Читайте также: