Як правильно вибирати стілець для школяра?

16.11.2020 303 5.0 0
Як правильно вибирати стілець для школяра?
Забезпечувати відповідні умови для школяра - первинне завдання для кожного з батьків. І основне, що слід облаштувати, - це учнівське місце. Особливе значення має учнівський стілець, бо від нього буде багато чого залежати, включаючи поставу та стан здоров’я. Оскільки асортимент поставлених стільців досить великий, в процесі підбору слід звертати увагу на декілька параметрів.
 

Що обов'язково потрібно враховувати в процесі підбору?

  1. Рівень міцності. Цей параметр залежить від того, який матеріал використаний для виготовлення. Наприклад, найбільш міцний матеріал - метал. У разі якщо вибирається модель з коліщатками, то слід вибирати стільці з п'ятьма опорами.
  2. Рівень безпеки. Дуже важливо, щоб стілець був виготовлений з перевіреної та екологічно безпечної сировини.
  3. Високий рівень комфорту. Для того щоб досягти цього результату, слід відповідально підходити до вибору форми стільця.
 
Як правильно вибирати стілець для школяра?

Основні види стільців для школяра

На даний момент випускається безліч видів стільців під різні потреби.
  • Класичний. Для виготовлення такого стільця може бути використаний метал, деревина, а також пластик. Незважаючи на те, що термін служби даного стільця тривалий, школяр не зможе довго на ньому сидіти, тому що діти швидко ростуть, а на виробах цього типу проводити регулювання не можна.
  • Крісло з можливістю регулювання сидіння. Даний стілець користується особливою популярністю. Все тому, що можна міняти нахил сидіння. Це приносить певну користь хребту.
  • Стілець «зростаючий». До складу такого стільця входять регулювальні елементи, а також максимально комфортна підкладка. Вартість такого виробу буде вищою, ніж в інших, але він і прослужити зможе набагато довше. Але при цьому не завжди може бути обрана модель, яка відмінно впишеться в інтер'єр.
  • Ортопедичне крісло або ж стілець. Для школяра цей варіант вважається найкращим. Оскільки він повністю відповідає рівню безпеки, надійності і зручності, дитині зручно користуватися кріслом. Даний стілець може експлуатуватися протягом тривалого часу.

Додаткові рекомендації

Для того щоб вибрати стілець для підлітків, слід дивитися на практичність. Дуже важливо звернути увагу на те, який матеріал використаний для виготовлення оббивки. Дуже важливо, щоб її легко було чистити.

Ще один важливий момент - це регулювання окремих елементів. Важливо, щоб їх положення можна було б легко змінювати. Це дозволити налаштувати все, а також створити максимально комфортні умови для школяра.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:учнівський стілець

Комментарии
avatar
Читайте также: