Ремонт старих чи придбання нових меблів… Ось у чому питання!

12.01.2018 799 0.0 0
Ремонт старих чи придбання нових меблів… Ось у чому питання!
Вирішуючи оновити інтер'єр, багато людей губляться, не знаючи, що ж робити зі старими меблями. І досить часто приймається рішення відправити їх на звалище і придбати нові.

Це не зовсім раціональний підхід. Адже предмети інтер'єру, які втратили зовнішній вигляд, можна відремонтувати дешевше, ніж коштує новий комплект з дивана та крісел. Таким чином, можна отримати чудові оновлені меблі при незначних витратах. Досвід компанії «Меблева Майстерня №1» показує, що в більшості випадків, навіть при замовленні серйозного ремонту шкіряних меблів, у нас, оновлення м'якої частини в фінансовому плані обходиться набагато дешевше, ніж придбання нової.


Чому оббивка старих меблів вигідніше ніж придбання нових?
 
  • Мінімальні витрати на матеріали. При ремонті і заміні оббивки використовується мінімум матеріалів, тому дана процедура набагато вигідніше у фінансовому плані. Адже в більшості випадків каркас і м'який наповнювач знаходяться в хорошому стані.
  • Відсутність витрат на утилізацію. Меблі - це не пакет зі сміттям, їх не можна викинути в найближчий контейнер. Потрібно знайти компанію-вантажоперевізника, яка погодиться відправити меблі на звалище. Природно, що і послуги вантажників, і послуги вантажоперевезення потрібно буде оплатити. А це вже витрати, і часто дуже пристойні.
  • Відсутність витрат на доставку в майстерню. Додаткова перевага ремонту на дому - майстер приїжджає до клієнта. Проводиться перетяжка меблів на дому швидко і без необхідності залучення вантажоперевізника. А це також економія на транспорті та вантажниках.
  • Економія часу. Покупки завжди пов'язані зі значними додатковими витратами особистого часу. Якщо старий предмет інтер'єру вже звичний, зручний для всіх, то для пошуку комфортабельного і затишного нового дивана доведеться чимало поїздити по спеціалізованим салонам. Крім того, додаткового часу вимагає вибір теми меблів відповідно інтер'єру кімнати. Це може зайняти не один день. При замовленні ремонту дивана або крісел потрібно виділити лише кілька годин для бесіди і роботи майстра.
  • Відсутність дискомфорту в побуті. При заміні меблів зі старих на нові - неминучий дискомфорт. Викинути старий диван і їхати за новим? Потрібно деякий час обходитися без звичних предметів інтер'єру. Спочатку купити новий? Доведеться екстрено шукати в будинку для нього додаткове місце. При перетягуванні і оббивці ніякого дискомфорту в побуті замовник не відчуває.
Нам здається, висновок однозначний: без вагомих причин відправляти на звалище старі м'які меблі немає ніякого сенсу. Це дорого і незручно.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:Ремонт старих меблів, Ремонт диванів на дому, ремонт меблів

Комментарии
avatar
Читайте также: