Покрокова розробка Web-сайту

13.04.2021 4282 0.0 0
Покрокова розробка Web-сайту
Розвиток бізнесу неможливий без створення сайту компанії. Все більша кількість людей роблять покупки й замовляють послуги в інтернеті. Розробка web-сайтів — покроковий процес, який вимагає достатнього рівня професіоналізму і досвіду, довірити його потрібно надійній компанії.
 

Покрокова розробка Web-сайту

Етапи Web-розробки

Якість сайту й ефективність його використання залежать від грамотного виконання робіт на всіх етапах його створення. Web-розробка складається з:
 
  1. Аналізу. На цьому етапі відбувається вивчення продукту, визначення цілей ресурсу, ознайомлення з побажаннями клієнта. Також вивчається специфіка обраної ніші, визначається цільова аудиторія, аналізується бізнес конкурентів.
     
  2. Складання технічного завдання, яке містить всю необхідну інформацію, прописану до деталей. На технічну документацію фахівці будуть орієнтуватися при розробці web-сайтів.
     
  3. Проектування і розробки web-сайту. Написання макета сервісу з попереднім вивченням цільової аудиторії, прописування аватарів потенційних користувачів, опрацювання інформаційної архітектури, сценаріїв поведінки дають можливість створити сайт, який приверне увагу ваших потенційних клієнтів і змусить їх затриматися на ньому.
     
  4. UI-дизайну проекту. Авторський дизайн і зручний інтерфейс зроблять ваш сайт конкурентоспроможним. Стилістика, колірна гамма і різні цікаві фішки підбираються досвідченими фахівцями, після чого обговорюються з клієнтом. На цьому етапі відбувається промальовування кнопок, іконок, створення анімацій, інфографіки. Візуальне оформлення націлене на те, щоб привернути увагу цільової аудиторії, показати продукт з кращого боку, зацікавити їм потенційних споживачів.
     
  5. Розробки Backend і Frontend проекту. Використовуючи інноваційні технології програмування, команда розробників створює функціональний, зручний, швидкий ресурс. Розробники Backend працюють над технічною частиною, схованою від очей користувача, а Frontend — над тим, що побачать відвідувачі сайту.
     
  6. QA-тестування. Перш ніж запустити сайт, тестувальники перевіряють, наскільки він працездатний. Під час тестування використовуються різні пристрої, щоб дізнатися, як ресурс поведеться на різних гаджетах.
     
  7. Просування продукту. Його краще замовити у тій же компанії, яка розробляла web-сайт. Фахівці використовують найефективніші маркетингові інструменти, щоб сайт приніс бажаний результат — підвищив впізнаваність бренду, збільшив продажі, розширив клієнтську базу та ін.
     
Грамотна розробка web-сайту — те, що потрібно для розвитку бізнесу в наш час, коли покупка різної продукції й послуг в інтернеті витісняє інші способи торгівлі.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:Створення сайту, покрокова розробка, розвиток бізнесу

Комментарии
avatar
Читайте также: