Як гарно упакувати подарунок: 5 ідей і перелік матеріалів

26.10.2021 1959 5.0 0
Як гарно упакувати подарунок: 5 ідей і перелік матеріалів
Знайти та придбати підхожий подарунок для близької людини – це лише частина підготовки до дня народження або іншого свята. Щоб подарувати другу, подрузі, чоловікові, доньці приємні емоції, також варто потурбуватися про гарне пакування. Для цього можуть знадобитися різні матеріали: стрічки, гофрований папір, листівки тощо. Пропонуємо п’ять ідей, як красиво запакувати презент.
 

Класичне пакування

Воно ідеально підходить для книжок і подарунків, складених у квадратну або прямокутну коробку. Для цього простого способу пакування знадобляться лист подарункового паперу та клейка стрічка. Потрібно загорнути коробочку в папір і закріпити його клейкою стрічкою або звичайним клеєм. Зверху можна зафіксувати також паперовий бантик.
 

Мішечки для подарунків

Для такого мішечка знадобиться шматок тканини потрібного розміру, який залежить від габаритів подарунку. Робиться він дуже просто. Потрібно відрізати прямокутний шматок матеріалу, скласти його пополам і зшити по боках.

Такі мішечки можна використовувати на Новий рік. Якщо вибрати тканину червоного кольору, буде складатися враження, що це мішок, який залишив під ялинкою сам Дід Мороз. У мішечок потрібно скласти подарунки або один презент, після чого перев’язати його стрічкою вгорі.

Як гарно упакувати подарунок: 5 ідей і перелік матеріалів
 

Коробочка з бантом

Це чудовий варіант як для маленьких, таких як обручка, так і для великих подарунків: можна покласти величезну м’яку іграшку у картонну коробку, а потім прикрасити її класичним бантом. У обидвох випадках виконуються прості дії. Подарунок обгортається стрічкою, яка зав’язується на простий одинарний вузол. Потім треба перевернути коробочку вузликом униз, розвернути її на 90 градусів і знову обгорнути стрічкою. Таким чином виникає хрест зі стрічки, який треба зафіксувати ще одним вузлом. Тепер можна зробити класичний бант. Усе – пакування завершене.

Як гарно упакувати подарунок: 5 ідей і перелік матеріалів
 

Пакування квітів

Для букета або квітки у вазоні також можна створити красиве пакування. Для цього знадобиться двосторонній кольоровий папір і стрічка. Найпростіший варіант – обгорнути букет чи квітку цим папером і перев’язати стрічкою. Якщо хочеться додати святковості, можна використати клей і глітер. Для цього треба нанести на краї паперу трішки клею, після чого присипати його глітером.

Також стильний вигляд має букет, загорнутий у крафтовий папір і перев’язаний грубою стрічкою. Ніжність квітів можна підкреслити і грубим полотном.
 

Підручні засоби

Гарно запакувати подарунок можна і без спеціальних матеріалів. Якщо вдома є шматочок красивої тканини, можна скористатися методом фуросікі. Презент загортають у яскравий квадратний шматок тканини, зафіксувавши пакування вузликом із кінців матеріалу. Також можна використовувати звичайний коричневий папір, але додатково прикрасити його сухими квітами, гілочкою ялинки, широкою стрічкою, фотографією, листівкою тощо.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:подарунок для близької людини, упакування подарунків, Подарунки, подарункова упаковка

Комментарии
avatar
Читайте также: