Тандем-стрибок з парашутом у Вінниці: всі переваги

05.11.2021 387 0.0 0
Тандем-стрибок з парашутом у Вінниці: всі переваги

Часто близькі люди не наважуються зробити вчинок для досягнення своєї мрії, тому потрібно підтримати їх та подарувати сертифікат на тандем прижок з парашутом вінниця, який можна придбати за оптимальною вартістю. Безпека і незабутні емоції – те, що чекає на кожного, хто отримав сертифікат.

Чому стрибок із парашутом – гарна ідея?

Інструктор, з яким стрибатиме людина, бере на себе всю відповідальність за те, що відбувається. Тобто він контролює стрибок, відкриває парашут та стежить за безпечним приземленням. Спорядження перевіряється, тому парашут точно відкриється і не порветься під час стрибка. Всі інструктори працюють досить багато часу, мають необхідний досвід та знання, так що й власникам сертифікатів не варто переживати – потрібно насолоджуватися тим, що відбувається, і отримувати від усього справжнє задоволення.

Перед стрибком буде проведено обов'язковий інструктаж, щоб людина розуміла, як усе відбуватиметься, коли потрібно стрибати і як правильно приземлятися.

Як відбувається тандем-стрибок?

Алгоритм дій наступний:

  1. Перед стрибком у тандемі передбачено проведення двадцятихвилинного інструктажу з техніки безпеки, який відбувається після прибуття на аеродром. Інструктори, які мають відповідні сертифікати, поясняють, як правильно поводитися в польоті, ознайомлять з особливостями пристрою парашутів та іншими важливими нюансами. Все це необхідно, щоб люди правильно та спокійно реагували у разі виникнення несподіваних ситуацій. Але, як правило, все йде за чітко відпрацьованим сценарієм.
  2. Усі дії ви відпрацьовуєте спочатку землі. Остаточно закріпивши знання, власник сертифікату йде на політ.
  3. Залишається тільки зробити стрибок у тандемі з інструктором та приземлитися. Стрибок відбувається з різної висоти, як правило, це 900 м.
Тандем-стрибок з парашутом у Вінниці: всі переваги

Коли людина стрибає у парі, на інструктора та на нього одягають одне спорядження. Його ретельно закріплюють та перевіряють. Усіма етапами (часом вільного падіння, відкриття купола, польоту, посадки на відведений для цього завдання майданчик) керує інструктор. Забути все зайве, що заважає, насолоджуватися моментом, почуватися у невагомості – основна мета людини під час тандем-стрибків у Вінниці.

Тандем-стрибок з парашутом дозволить новачкам отримати масу позитивних емоцій та задоволення від вільного польоту, не хвилюватись, і разом із досвідченим майстром, м'яко приземлитися. Отримання в подарунок сертифікату для стрибка в тандемі стане унікальною, яскравою та хвилюючою подією, яка ніколи не забудеться.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:парашют, Стрибок, тандем

Комментарии
avatar
Читайте также: