Смачна піца – чудовий вечір!

21.04.2018 860 0.0 0
Смачна піца – чудовий вечір!
Коли я чую слово «піца», мені пригадується сонячна Італія. Невеличка країна на карті, у вигляді черевичка. Хто ж не чув про Італію, Венецію, Рим? Відразу малюються в уяві вузькі вулички з цікавими вивісками «PIZZA» «PASTA». Мабуть, навіть і в діток ця країна переплітається з венецькими масками, спагеті, піцою. Колись ми могли бачити цю страву лише по телевізору в бразильських чи американських серіалах, і так хотілося скуштувати хоча б шматочок. Пригадайте почуття, коли мама вперше спекла піцу. Аромати ковбаски, сиру, помідорів лоскотали носика і хотілося чим швидше відкусити шматочок. Неймовірно смачну піцу ви можете замовити на сайті http://prontopizza.ua/.

Смачна піца – чудовий вечір!


Цікаві моменти про історію піци


А цікаво було б вам дізнатися про цю страву більше? Наприклад, історію виникнення. Піца - це страва, яка не має одного лиш правильного загальноприйнятого рецепта. Це фантазія кухаря! На тонесеньке тісто можна покласти будь-яку начинку. Хтось більше любить овочеву піцу, хтось м’ясну, хтось яєчку, а хтось сирну. Але обов'язковим моментом є те, що останній шар має бути сир, який врешті-решт приємно розплавиться під дією високої температури.

Колись ця страва вважалася стравою бідняків.Її готували лише дуже бідні люди, адже вона була ситною, смачною і не вимагала великих затрат. Якось король Фердинанд 1, наслухавшись про надзвичайний смак піци, дуже захотів спробувати її, а як? Він, одягнувши на обличчя маску, завітав до найближчої піцерії. Короля дуже вразило на скільки страва є чудовою і різноманітною. Йому піца так сподобалась, що він вирішив неодмінно пригостити нею свою дружину. Але його дружина відмовилася навіть спробувати, адже вважала приниженням споживати їжу бідняків. Їй було байдуже, смачно це чи ні.
Смачна піца – чудовий вечір!
Таким чином, король не зміг внести цю страву у своє королівське меню. Лише його наступнику, Фердинанду2 вдалося пригостити нею всю королівську еліту. Але він це зробив хитрістю. Страву гарно замаскували й приготували в королівському стилі. Щоб ніхто не запідозрив простоту страви, її походження.

Зараз відомо більше ніж 2000 різноманітних піц.Кожна з них унікальна за своїм рецептом і навіть гурман зможе підібрати собі щось особливе, від чого душа розгорнеться. Саме з Італії рецепти піци розповсюдилися по всьому світі.

Смачна піца – чудовий вечір!
 
На сайті ви можете зробити замовлення на будь-яку піцу, будь-якого розміру і на будь-який смак. А чи не хотілося б спробувати «піца 4 сири»? Чому б і ні? Не прив’язуйтесь до одного рецепту, урізноманітнюйте свої смаки, а ми допоможемо вам в цьому.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:Смачна піца, pizza, заказати піцу, піца 4 сири

Комментарии
avatar
Читайте также: