Огляд менеджера Бітрікс 24

31.08.2020 481 0.0 0
Огляд менеджера Бітрікс 24

Сучасні реалії змушують багатьох керівників вдаватися до різних інструментів, які допомогають вірушувати багато завдань одночасно. Наприклад, можна скачати на www.bitrix24.ua та скористатися потім таким додатком, як таск-менеджер під назвою Bitrix24. З його допомогою можна отримати величезну перевагу перед тими людьми, які не використовують його.

Як застосовувати цю програму на практиці?

Для того, щоб грамотним чином організувати роботу над проектом, буде потрібно пройти коротку реєстрацію в даному додатку. Бітрікс24 має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і приємні елементи управління. Що найголовніше, на освоєння даною програмою у людини піде не більше 5 хвилин реального часу, що не може не радувати кожного шанувальника швидких і якісних утиліт.

Менеджер дозволяє керівнику грамотним чином розподіляти навантаження, використовуючи завдання, розіслані особисто працівнику. Тепер не потрібно самостійно обдзвонювати кожного співробітника, питаючи у нього про виконане завдання. Незалежно від типу проекту, таск-менеджер дозволяє швидко і ефективно створювати всі необхідні умови для нормального функціонування команди.

Управління командою з телефону

Приємною новиною є те, що додаток Мультиплатформенне. Це означає, що з його допомогою можна управляти командою з будь-якої точки світу, використовуючи як ноутбук, так і мобільний телефон під управлінням операційних систем Android і iOS. Тепер займатися вирішенням завдань можна з будь-якої точки світу, не засмічуй пам'ять непотрібною інформацією. Будь-які дані можна записати сюди, використовуючи відповідні інформаційні блоки.

Бітрікс24 – ідеальний засіб для роботи в команді

Для того, щоб злагодженим чином працювати у великій команді, необхідно:

  • Створити всі необхідні умови для функціонування великого соціального організму.
  • Вирішити проблеми з комунікацією. Для цього в додаток Бітрікс24 є можливість писати особисті повідомлення, приховані від інших учасників команди.
  • Створити план, за яким команда буде рухатися вперед, виконуючи пункт за пунктом.

Розробники програми Бітрікс24 зробили так, щоб планування завдань відбувалося максимально ефективно і з мінімальними втратами. Фіксувати результати можна на загальному екрані, використовуючи відповідні графічні елементи. Додаток має інтерфейс, ідеально пристосований для того, щоб створювати всі необхідні умови.

Огляд менеджера Бітрікс 24

Ведення реєстру справ

Багато шанувальників філософії тайм-менеджменту використовують спеціальні додатки в форматі нотаток для того, щоб вести список справ. Ця функція також присутня в Бітрікс24. Можна двома кліками увійти до відповідного розділу і зробити все як треба. Список справ ідеально поєднується з іншими розділами, використовуваними тут. Можна контролювати роботу всієї команди, роблячи все максимально швидко і без будь-яких тимчасових витрат. Тут можна ставити завдання, проводити відеоконференції, опитувати учасників, а також вести календар разом з корпоративною поштою.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:Бітрікс 24, Огляд, менеджер

Комментарии
avatar
Читайте также: