Арганове масло для здоров’я шкіри

15.11.2021 300 0.0 0
Арганове масло для здоров’я шкіри
Арганове масло виробляється з ядер арганового дерева, яке росте у Марокко. Найчастіше воно продається у вигляді чистої олії, яку можна безпосередньо наносити на чисту шкіру. Його також додають до ряду косметичних препаратів, таких, як шампуні, кондиціонери, креми та мило. Це цінний продукт, оскільки має багато корисних властивостей.
Арганове масло для здоров’я шкіри

Переваги арганової олії

Масло для тіла «Аргана» складається з натуральних компонентів, головним з яких є арганова олія. Це дуже корисна складова, яка має багато переваг. Ось перелік головних властивостей, завдяки яким арганова олія є досить популярною.
 
  1. Захищає від негативного впливу сонячних променів. Марокканські жінки вже давно використовують її для захисту від сонячних променів. Антиоксидантна активність допомагає захиститися від вільних радикалів, викликаних ультрафіолетовими променями. В результаті це попереджає опіки та гіперпігментацію. У довгостроковій перспективі це навіть може запобігти розвитку захворювань шкіри.
  2. Зволожує. Найчастіше використовується як зволожувальний засіб. Це відбувається завдяки високому вмісту вітаміну Е, який є жиророзчинним антиоксидантом та покращує затримку води у шкіряних покривах.
  3. Лікує шкірні захворювання. Містить велику кількість цілющих елементів, включаючи протизапальні. Вони допомагають зменшити симптоми багатьох захворювань, у тому числі й псоріаз. Для досягнення найкращих результатів треба регулярно змащувати проблемні ділянки.
  4. Зменшує прищі. Завдяки тому, що засіб впливає на кількість шкірного жиру, він зменшує кількість акне та сприяє більш гладкому обличчю. Наносите крем двічі на день і вже за місяць ви побачите результат.
  5. Покращує загоєння ран. Поєднання антиоксидантів та вітаміну Е сприяє швидкому загоєнню пошкоджень. Регулярно користуйтеся засобами з додаванням арганового масла, щоб відчути його користь.
  6. Має антивікову дію. Вже давно використовується, як засіб проти старіння. Покращує еластичні властивості шкірних покривів та сприяє зменшенню дрібних зморшок.
Арганова олія вважається безпечною для використання у більшості людей. Якщо у вас підвищена чутливість, скористайтеся спочатку невеликою кількістю для того, щоб запобігти алергічним реакціям.

Детальніше на сайті: https://thebodyshop.ua/produkty/tilo/masla-dlya-tila/. Там ви можете дізнатися про цей косметологічний засіб. Магазин пропонує великий вибір натуральної косметики для догляду за тілом.
 
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:масло для здоров’я шкіри, масло для шкіри, арганове масло

Комментарии
avatar
Читайте также: