Детектори брехні Рубікон: особливості

24.09.2022 255 0.0 0
Детектори брехні Рубікон: особливості

Поліграфи або, як багато хто їх називають, детектори брехні, спочатку були експериментальним обладнанням. Довгий час ставлення до них спостерігалося скептичне як з боку фахівців, так і пересічних людей. У цьому немає нічого дивного, якщо врахувати, що перші моделі не відрізнялися високою точністю. Сучасні поліграфи максимально інформативні і надають справді достовірну інформацію про те, чи людина говорить правду, чи бреше, чи хвилюється, як реагує на ті чи інші питання, інформацію. У нас одним із лідерів ринку є поліграф Рубікон, який повністю виробляється в Україні. Вже можна знайти величезну кількість відгуків, експертних думок, щоб отримати інформацію про якість та можливості цього обладнання.

Вивчити моделі детекторів брехні та ціни можна на сайті www.polygraph-rubicon.com.

Поліграф Рубікон: чому саме він?

Це повністю вітчизняна технологія і продукт. Мова не про якийсь один єдиний універсальний вигляд. Модельний ряд досить широкий. На сайті офіційного виробника можна вивчити:

  • моделі детекторів брехні;
  • ціни;
  • характеристики та вибрати відповідну модель.

Поліграф Рубікон практично нічим не поступаються закордонним аналогам за якістю, але коштує в рази дешевше. У цьому можна переконатись, вивчивши каталог. Сфера їх застосування останніми роками суттєво розширилася. Навіть силовики часто замовляють поліграфи Рубікон, цілком задоволені результатом роботи. Також це служби безпеки різних організацій, великих корпорацій та не тільки. Вони застосовують устаткування прийому нових співробітників працювати, під час проведення якихось внутрішніх службових розслідувань.

Детектори брехні Рубікон: особливості

Особливості поліграфу Рубікон

Це не тільки високоточне сучасне обладнання, виготовлене з безпечних та екологічно чистих матеріалів, але й програмне забезпечення, яке дозволяє швидко інтерпретувати отримані дані та надати інформацію фахівцеві у легкочитаному форматі для того, щоб він швидко зміг її проаналізувати. Розробники продовжують удосконалювати свій продукт, розширюючи функціонал програмного забезпечення, роблячи самі датчики максимально зручними для використання. Звичайно, похибки можуть бути, але вони є мінімальними. Тому поліграфи Рубікон вважаються одним із найточніших. Вони активно просуваються на ринку. Виробники впевнені, що незабаром ними зацікавляться покупці з багатьох інших країн з метою - вийти на міжнародний ринок.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:Детектори брехні, Рубікон

Комментарии
avatar
Читайте также: