Власники iPhone 15 скаржаться на девайс: у чому причина

30.09.2023 188 0.0 0
Власники iPhone 15 скаржаться на девайс: у чому причина
Перші користувачі новітнього iPhone 15 Pro та Pro Max зіткнулися з несподіваною проблемою: їх “титанові” смартфони можуть нагріватися до 50 градусів і вище. І це не тільки під час активного використання чи заряджання, а й тоді, коли пристрій просто лежить на столі.

Обговорення цієї проблеми активно розпочалося на форумах Apple, Reddit та Twitter. Відоме видання Тelegraph наводить слова користувача, для якого смартфон став настільки гарячим, що його стало неможливо тримати в руках.

За словами відомого аналітика Мінг-Чі Куо, однією з можливих причин може бути титановий корпус пристрою. Цей матеріал, хоча й вражає своєю міцністю та рекламується як “космічний сплав”, може негативно впливати на теплообмін.

При цьому згадується, що дизайнери Apple могли допустити деякі компроміси у тепловому дизайні, щоб зменшити вагу пристрою.

Apple вже реагує на скарги, рекомендуючи статтю з порадами щодо правильного використання телефону. Зокрема, вона попереджає про можливий перегрів під час бездротової зарядки та інших ресурсомістких операцій.

Мінг-Чі Куо вірить, що Apple зможе розв’язувати цю проблему за допомогою програмного оновлення, хоча це може призвести до зниження продуктивності чипа A17 Pro.

Тим часом інтернет вже переповнений чутками про майбутній iPhone 16, який презентують восени 2024 року. За словами інсайдерів, новинка обіцяє стати ще більш вдосконаленою.

Раніше ми писали, що SpaceX готує запуск супутників для поліпшення однієї з функцій iPhone.

Globalstar, партнер Apple, який забезпечує супутниковий доступ до функції «Екстрений виклик через супутник» для iPhone, співпрацює зі SpaceX Ілона Маска над запуском нових супутників у космос, які сприятимуть оновленню мережі зв’язку для Apple та її функції SOS.

Кожна модель лінійки iPhone 14 (а тепер і iPhone 15) — підтримує послугу Emergency SOS через супутник у деяких країнах і регіонах. Пристрої підключаються безпосередньо до супутника і викликають екстрені служби, якщо користувач потребує допомоги, навіть якщо він не може набрати 911.
Аватар enr091 Наталия Ришко
Журналист/lifekhacker

Комментарии
avatar
Читайте также: