Кольорові шкарпетки: як їх додати до будь-якого образу

08.10.2023 2021 0.0 0
Кольорові шкарпетки: як їх додати до будь-якого образу

Кольорові та акцентні шкарпетки давно перестали бути долею виключних модників. Зараз, коли світ стає все більш відкритим до експериментів, на перевіреному сайті https://intelligent-organism.com купити шкарпетки кольорові та носити з задоволенням може дозволити собі будь-хто. Але дуже важливо підібрати шкарпетки до наряду таким чином, щоб за кольором або малюнком вони поєднувалися з іншою річчю в образі.

Безпрограшні варіанти поєднань: що потрібно знати про кольорові шкарпетки

Насправді 21 століття досить поблажливе до жінок та чоловіків, які хочуть виглядати яскраво. Але все ж таки варто звернути увагу на комбінації, які точно не підведуть:

  • сині шкарпетки повинні поєднуватися, наприклад, з синім піджаком або светром;
  • зелені шкарпетки можна поєднати з зеленою краваткою;
  • жовті шкарпетки можуть ідеально виглядати з кардиганом, де є жовті вставки;
  • однотонні шкарпетки гарно виглядають з різнобарвним взуттям, а шкарпетки з принтом – з однотонним. Так простіше уникнути ефекту «наділа усе найкраще одразу».

Є й інші варіанти.

Колор блокінг у дії

Можна підбирати яскраві шкарпетки до одного з кольорів у костюмі, та й усе: образ уже заграє новими фарбами. Також шкарпетки можна «підтримати» аксесуаром: поясною сумкою, ременем чи шапкою.

Кольорові шкарпетки відповідного до одягу відтінку

Не обов'язково носити щось надмірно яскраве: ніжно-лимонні чи благородно-гірчичні шкарпетки з коричневими штанями – це вишукано та небанально.

Зіграйте на контрастах

І зробіть шкарпетки єдиним колірним акцентом образу. Справжня класика шкарпетки, і не потрібно нічого вигадувати. Але треба мати на увазі, що контрастні шкарпетки не дуже підійдуть тим, хто хотів би візуально подовжити ноги.

Шкарпетки з різних пар

Таке теж можливо, але краще щоб вони хоч чимось були схожі один на одного: або принтом або кольором. В іншому випадку замість модного образу ви створите ефект швидкісного виходу з дому.

Поєднань може бути безліч. Важливо грамотно розставити акценти.

Кольорові шкарпетки: як їх додати до будь-якого образу

Поради тим, хто хоче створити незвичайний лук

Безпрограшними будуть будь-які варіанти спідниць зі спортивним взуттям – кросівки на голу ногу все-таки не дуже гігієнічно, тому коротка шкарпетка обов'язкова. По-друге, модний сьогодні прийом шкарпетки+босоніжки теж ніхто не скасовував. І, по-третє, тому що сьогодні супер-актуальна тема 90-х, довгі кольорові шкарпетки+кросівки+коротка спідниця у складку – сміливий, але дуже актуальний образ.

Для офісного брючного костюма найкращий варіант – дрібна смужка. Ледве яскравіше виглядає смужка широка, вона теж допустима. Будь-яка дрібна геометрія (галочки, крапочки, пунктири і т.д.) теж підійде для роботи.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:стиль, кольорові шкарпетки, аксесуари

Комментарии
avatar
Читайте также: