Як правильно вибрати довжину спідниці

05.10.2021 410 0.0 0
Як правильно вибрати довжину спідниці
Найважливіше правило при виборі одягу – враховувати форму тіла для належного балансу. Ознайомтеся з простими правилами, які допоможуть вам вибрати гарну спідницю.
 
Як правильно вибрати довжину спідниці
 

Типи спідниць

Перед тим, як купити спідницю, ознайомтеся з її типами за довжиною. Довжина спідниці відрізняється у різних фасонах, у продажу є:
 
  • міні-спідниця або коротка модель – зазвичай досягає середини стегна. Для того, щоб її одягнути зверніть увагу на привід. Вона чудово підходить для вечірки та розважання, але на офіційних подіях буде не завжди доречною.
  • спідниця до колін – класичний варіант, підходить для більшості жінок. Буде доречною для будь-якої події.
  • Спідниця з довжиною міді – візуально скорочує довжину ваших ніг. Це можна компенсувати, поєднавши її з високими підборами. Цей варіант є чудовою альтернативою для подій, де потрібна довга спідниця.
  • Максі-спідниця – оскільки вона повністю закриває ноги, це дозволить вам приховати усі їх недоліки. Така довжина пасує високим жінкам.
Вибір належної довжини залежить від вашого зросту. Для мініатюрних жінок міні-спідниця дозволяє візуально подовжити довжину ніг. Якщо вам не подобаються відкриті коліна, оберіть довжину, що спадає трохи нижче коліна. Взуття тілесного кольору ще більше подовжить ноги.

Спідниці А-силуету з високою талією дозволяють візуально подовжити талію. Мініатюрним жінкам слід уникати міді- так максі-спідниць. Довжина, що сягає щиколоток, може візуально вкорочувати ноги. Однак це можна подолати за допомогою розрізу на спідниці.

Жінкам із середнім зростом А-силует спідниці довжиною до колін буде найкращим варіантом. Таким чином буде досягнуто баланс у фігурі. Якщо у вас високий зріст, обирайте довгі варіанти.

А от стрункі мініатюрні жінки повинні уникати довгих спідниць. Найкращий варіант – це довжина на рівні або трохи вище колін. Спортивна статура має гарний вигляд у міні-спідницях, бо вони підкреслюють підтягнуті ноги.

Якщо у вас широкі стегна – одягніть підбори, щоб врівноважити баланс. Найкращий варіант – це не надто довга спідниця А-силуету. Міні-варіант допоможе ногам виглядати довшими.

Силуети з широкою талією повинні уникати міні-спідниць, бо вони привертають увагу до середньої частини тіла. Довгі фасони мають чудовий вигляд, але уникайте широких поясів.

Інтернет-магазин DiaDia пропонує великий вибір моделей для будь-якого силуету. Заходьте на сайт та обирайте потрібну вам модель.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:довжина спідниці, вибір спідниці, вибір довжини, вибір одягу

Комментарии
avatar
Читайте также: