Які особливості мають алюмінієві вишки-тури

08.10.2022 343 0.0 0
Які особливості мають алюмінієві вишки-тури

Доволі популярною спеціальною технікою вважаються вежі-тури. Вони є компактною, зручною заміною класичних лісів. Сучасні алюмінієві вишки-тури можна досить легко перемістити, розібрати та встановити на майданчику.

Якими перевагами вирізняються алюмінієві конструкції?

Серед численних позитивних якостей, які мають такі конструкції, можна відзначити кілька:

  • Вага техніки відносно невелика. Це значно спрощує процес установки і демонтажу. Транспортування не займає багато часу. У більшості випадків більшість дій можуть виконувати кілька людей. Зумовлено це мінімальною вагою кожної секції.
  • На поверхні алюмінієвої вежі-тури ніколи не утворюються корозійні плями. Це дає можливість скористатися конструкціями навіть у випадку, якщо рівень вологості досить високий.
  • Чисельність моделей такого типу досить велика. Тому кожна людина зможе вибрати ту модель, яка ідеально підійде щодо тих чи інших робіт.

Які мінуси у алюмінієвої вежі-тури?

Незважаючи на те, що дана конструкція має досить велику кількість позитивних якостей, є у неї і деякі недоліки. Основний мінус полягає в тому, що алюмінієва конструкція не може витримати суттєвого навантаження. Якщо провести порівняння зі сталевою конструкцією, то можна виділити пластичність та гнучкість конструкції. Тому висота подібних вишок не має перевищувати 8-10 метрів. Вартість алюмінієвих вишок досить висока. Найчастіше такі конструкції коштують вдвічі дорожче, ніж сталеві конструкції.

Які особливості мають алюмінієві вишки-тури

Якими перевагами виділяються сталеві конструкції?

Не менш популярні й сталеві конструкції. Обумовлено це тим, що дані моделі мають такі переваги.

  1. Навантаження такі моделі витримують більш серйозне. Тому їх можна використати на будівельних майданчиках. Одночасно на такій вежі-турі можна розміщувати кілька людей.
  2. Оскільки вага даної конструкції досить велика, вона відрізняється стійкістю та надійністю. Навіть якщо роботи будуть проводитися у вітряну погоду, то туру не хитатиметься.
  3. Сучасні вежі-тури можуть мати досить велику висоту, а також суттєву ширину. Це дозволяє виконувати ті чи інші заходи на будівельному майданчику. При цьому важливо правильно обирати місце для розташування. Обов’язково потрібно обирати правильно деталі, за допомогою яких можна забезпечити високий рівень надійності.

Що обрати, кожна людина повинна вирішувати самостійно.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:алюмінієві вишки-тури, риштування, будівельні ліса

Комментарии
avatar
Читайте также: