У яких випадках можна викликати ветеринара додому

09.06.2022 282 0.0 0
У яких випадках можна викликати ветеринара додому
Кожна домашня тварина періодично має відвідувати ветеринара. Зрозуміло, відповідальність за це несе власник. Для звернення необов'язково чекати, коли щось заболить у вихованця. Потрібні профілактичні візити, професійні огляди. Навіть якщо це просто профілактичне планове відвідування, для тварини похід до ветеринара – величезний стрес. У деяких важких ситуаціях, якщо є серйозна проблема, фізично неможливо або небезпечно відвозити вихованця самостійно, на сайті можна викликати ветеринара додому. 

Скільки коштує виклик ветеринара додому

Очевидно, що ця послуга не безкоштовна, але цінник може бути різним, залежно від міста і клініки. Навіть в тому самому населеному пункті, різні ветеринарні клініки можуть встановити свій прайс на подібні послуги. В середньому, вартість виклику в Києві становить 350-500 грн. Тому перед викликом краще уточнити, скільки це коштуватиме. Кінцева ціна залежить від таких факторів, як:
  • населений пункт;
  • скільки потрібно їхати до клієнта (іноді відстані можуть бути дуже великими, наприклад, коли ветеринара викликають за місто);
  • ветеринарна клініка та її цінник;
  • додаткові послуги, обладнання, розхідники, які використовуватимуться.
Ще під час дзвінка або виклику ветеринара додому через сайт можна точно дізнатися, скільки коштуватиме послуга. Підсумкова сума повністю стане відома вже на місці, залежно від проведених процедур і маніпуляцій. 
 
У яких випадках можна викликати ветеринара додому

Коли може знадобитися виклик ветеринара додому

Найчастіше це потрібно в таких ситуаціях:
  • Тварина боїться. Бувають вихованці, які дуже бояться виходити з дому і, тим більше, відвідувати ветеринарного лікаря. Кожен похід до ветлікаря для них справжній стрес. У такій ситуації дбайливий господар може трохи полегшити долю свого вихованця та викликати спеціаліста додому.
  • Тяжкий стан. Якщо це травма, важка інфекція, кровотеча тощо, може бути небезпечно взагалі чіпати вихованця. Краще негайно викликати лікаря, щоб не погіршити ситуацію.
  • Великі габарити. Наприклад, це корова чи свиня. Їх важко транспортувати і в легковій машині це зробити точно не вдасться. Для таких тварин зручніше, щоб ветеринарний лікар приходив до них.
В цілому, ця послуга не дуже дорога, але дозволяє вирішити і уникнути багатьох проблем, зменшити рівень стресу тварини. Адже в рідних стінах йому набагато спокійніше та безпечніше і навіть медичні маніпуляції легше переносяться.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:ветеринар додому, ветеринар Київ

Комментарии
avatar
Читайте также: