Правильний соус барбекю для вдалої вечірки

19.05.2023 274 0.0 0
Правильний соус барбекю для вдалої вечірки
На будь-якому барбекю-заході дуже важливе не тільки правильно підібране м'ясо та овочі, а також гармонійна заправка, яка додасть смаку будь-якій страві та зробить її ще яскравішою та соковитішою. Тому покупка соусів до барбекю — дуже важливий етап підготовки до гриля.

Правильний соус є частиною справжнього барбекю. Але смаки, як відомо, дуже різні. Не всім подобається димний аромат класичного соусу барбекю, хтось віддає перевагу гострому, хтось обирає м’який. Фруктові смаки особливо добре поєднуються з птицею та свининою. З іншого боку, класичним соусом для свинини є медово-гірчичний. Тому ми пропонуємо широкий асортимент різноманітних соусів для барбекю — від гострого з чілі до солодкого з медом.
 

Соуси для барбекю на будь-який смак

В інтернет-магазині Grillex.com.ua переважно представлені соуси Sweet Baby Ray's. Компанія була створена на початку 80-х років братами Дейвом і Ларрі Реймонд з Чикаго. Пікантну спецію було названо на честь прізвиська молодшого брата Дейва, яке він отримав як баскетболіст, граючи за одну з місцевих команд. Вже у 1985 році бренд Sweet Baby Ray's став одним з призерів, випередивши 700 інших учасників на фестивалі Ribfest в Чикаго. Після цього брати зареєстрували бізнес під цією маркою і почали продавати соус для усіх охочих. Сьогодні ця марка соусів є найбільш популярною в Америці.
Правильний соус барбекю для вдалої вечірки
Ідеального соусу барбекю не існує, тому що різні смаки гармонують з різними стравами. Те, що добре поєднується зі свининою, зазвичай не поєднується з птицею чи рибою. Те, що подобається одній людині, не приваблює смакові рецептори іншої. Коротко кажучи, кожен повинен знайти правильний соус для себе. Це можна зробити в каталозі компанії “Гріллекс”. Це можуть бути:
  • виготовлені на основі ароматних фруктів у поєднанні з чилі та ромом або бурбоном;
  • легендарні смаки з Техасу — солодкі, гострі, димні за оригінальними рецептами;
  • соуси зі смаком вишуканого бурбонського віскі;
  • можуть використовуватися для глазурування страв смажених на грилі, щоб забезпечити карамелізовану скоринку.
Вони доповнюють смак страв, приготованих на грилі, і пропонують різноманітність для вашого смаку та смаку ваших гостей. При виборі дуже корисні поради та рекомендації виробників, які ви завжди знайдете на обгортці пляшки. Вони рекомендують певні соуси для барбекю до свинини та яловичини, до птиці чи риби, до баранини чи дичини. Оскільки ніхто не знає своєї продукції краще, ніж самі виробники, ви можете сміливо покластися на ці рекомендації.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:Барбекю, Соуси для барбекю, соус барбекю, соус

Комментарии
avatar
Читайте также: