Насадки Oral B: види та особливості вибору

16.05.2024 417 5.0 0
Насадки Oral B: види та особливості вибору

Якщо раніше електричні зубні щітки були тільки в стоматологічних кабінетах, то сьогодні вони стали набагато доступнішими – вони є практично у кожному будинку. Їх вибирають багато людей, адже вони ретельніше видаляють наліт, запобігають появі зубного каменю, не травмують ясна й очищають далекі зуби. Ще один плюс – вони дуже подобаються дітям. Тому якщо ви найближчим часом маєте намір поміняти щітку, слід звернути увагу на продукцію Oral-B.

Сьогодні можна придбати як щітку, так і різні насадки Oral B, кожна з яких має свою функцію.

Чим відрізняються насадки між собою

Насадки для електричних зубних щіток бренду Oral-B мають схожий зовнішній вигляд – всі вони круглі і практично однакові за кольором, але різняться за функціональністю. Існують варіанти для відбілювання, чутливих зубів, дітей, повсякденного використання. Через такий великий асортимент (сьогодні є понад 8 різновидів) не завжди знаєш, що купити. Тому перш ніж придбати якусь насадку, потрібно розібратися у її особливостях.

Precision Clean

Це найпопулярніша насадка. Вона має доступну вартість і підходить для повсякденного догляду за ротовою порожниною. Тут щетинки середньої жорсткості та різної довжини, які розташовуються паралельно одна до одної. Коротші розташовані в центрі, вони «обіймають» кожен зуб під час чищення.

Також ця серія має продукцію з вугіллям, яка має характерний чорний колір. Тут кожну щетинку просочують деревним вугіллям, яке допомагає видаляти поверхневі плями і зміцнювати ясна.

CrossAction

Тут щетинки розташовані у два ряди перехресно та під кутом. Завдяки цьому такі насадки добре чистять міжзубні проміжки та добре видаляють наліт. Про те, що час поміняти насадку, вам скаже відтінок – щіточки змінять колір із зеленого на жовтий.

3D White

Щетинки середньої жорсткості обрамлені в гумову чашу, що полірує, в центрі. Остання допомагає видалити пігментований наліт та візуально відбілити зуби. Таку насадку не рекомендують:

  • для тих, хто має брекети;
  • використовувати на щоденній основі. Її рекомендують чергувати із щоденною насадкою та використовувати не більше 2 разів в тиждень разом з пастою, що відбілює.

Sensitive Clean

У цієї насадки дуже тонкі і густорозташовані м'які щетинки. Вона підходить для власників чутливих зубів, тому що дбайливо очищає зуби та має меншу площу тертя, не викликає дискомфорту. Також насадка має індикаторні щетинки, які знебарвлюються наполовину, сигналізуючи про необхідність заміни.

Floss Action

Тут спеціальні щетинки у формі гумових лопаток, тому вони здатні ефективно очищати міжзубні проміжки та важкодоступні ділянки.

Насадки Oral B: види та особливості вибору

iO Ultimate Clean та iO Gentle Care

Вони створені спеціально для моделей щіток із позначкою iO. Мають магнітний привід, середню жорсткість та використовуються щодня. Структура такої насадки є унікальною, завдяки чому можна ефективно очищати міжзубні проміжки.

Gentle Care

Ця насадка була створена спеціально для чутливих зубів та ясен, тому має м'які щетинки та вигнуту форму. Вона забезпечує плавне ковзання та делікатний догляд, підлаштовуючись під форму зубів та ясен.

Stages Kids

Це спеціальна насадка для дітей. Тут м'якша і густіша щетина, а також головка невеликих розмірів. Це дозволяє дбайливо очищати молочні зуби.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:зуби, насадки, чищення, електрона щітка

Комментарии
avatar
Читайте также: