Мікродозування мухомору: користь та шкода

01.04.2023 19454 0.0 0
Мікродозування мухомору: користь та шкода
Під терміном «мікродозування мухоморів» мається на увазі вживання сушених грибів у максимально зменшеному обсязі. Ключова особливість мухомору – законність та доступність. Внаслідок цих факторів на вітчизняному ринку з'явилося безліч БАДів, у складі яких міститься всього 2 види мухомору. Про ці види можна прочитати детальніше тут, а також дізнатися ще багато чого цікавого.
 

Корисні властивості мікродозингу


На сьогоднішній день офіційних висновків незалежних лабораторій щодо вживання мухоморів немає. Незважаючи на це, аналіз психоделиків показує відсутність негативного впливу. Водночас спостерігаються такі позитивні ефекти:
  1. Покращення самопочуття.
  2. Розширення когнитивних здібностей.
  3. Зменшення впливу шкідливих звичок.
Також, до єдиного суб'єктивного відчуття прийнято відносити те, що створюється ефект тривалого часу. У будь-якому випадку мікродизинг швидко набирає популярності, що підтверджується останніми результатами незалежних опитувань.
 

Чи є шкода для організму?


Теоретично надмалі дози сушеного червоного мухомора не здатні завдати ніякої шкоди організму. За весь час існування БАДів негативних висловлювань не спостерігалося. Дотримання чіткої інструкції, яка постачається разом із продуктом, дозволяє з упевненістю говорити про максимальну безпеку.
Мікродозування мухомору: користь та шкода
 
Наприклад, відомий у певних колах міколог та кандидат біологічних наук Михайло Вишневський продовжує наполягати на тому, що гриб не містить стільки шкідливих компонентів, як це звикли рахувати багато хто. З іншого боку, більшість їх стрімко руйнується під час термічної обробці. Тому єдиною вимогою для споживачів вважається дотримання дозування, щоб, як мінімум, не спричинити мікродозуванням якихось негативних наслідків для організму та загального стану здоров'я в цілому.
 

Де краще купувати продукт


Незважаючи на вельми неоднозначну думку щодо червоних мухоморів, рекомендується робити вибір на користь перевірених виробників. Тому при купівлі відповідної біологічно активної добавки оптимальним рішенням стане відвідування профільного інтернет-магазину https://muxomor.com.ua/, який тривалий час спеціалізується на реалізації продукції, що розглядається.

Завдяки співпраці з перевіреними постачальниками, кожному клієнту компанії «Мухомор з тобою» гарантується висока якість, що повністю відповідає встановленим стандартам. Доставка замовлень виконується у найкоротші терміни. За наявності будь-яких питань можна звернутися до співробітників крамниці.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:мікродозування мухоморів, мікродозинг мухоморів

Комментарии
avatar
Читайте также: