Чим займається ком..." /> Чим займається ком...">

Магазин стоматологічних матеріалів. Чим займається компанія

14.04.2023 355 0.0 0
Магазин стоматологічних матеріалів. Чим займається компанія

Чим займається компанія

Інтернет-магазин стоматологічних матеріалів МедДент займається продажем якісного стоматологічного обладнання та інструментів. В асортименті продукція від перевірених українських та зарубіжних виробників, яка стане у нагоді будь-якому кабінету чи клініці стоматології.

У каталозі регулярно з’являються нові моделі обладнання, тому що стоматологічні технології не стоять на місці. Команда спеціалістів відслідковує тренди, аби кожен клієнт мав змогу швидко інтегрувати інноваційні досягнення у свою роботу. Це дозволяє покращувати якість послуг та виводити стоматологічний сервіс України на передові світові позиції.

Які переваги купівлі у МедДент

Купувати стоматологічні матеріали та обладнання в інтернет-магазині МедДент зручно та вигідно за декількома причинами:

  • пряме співробітництво з відомими брендами без залучення посередників чи перекупників;
  • доступна вартість продукції, що дозволяє купувати її початківцям без серйозних доходів;
  • широкий асортимент, в якому є товари з різноманітними характеристиками;
  • зручний інтерфейс сайту, продукція розбита на категорії для зручного пошуку потрібної позиції;
  • швидкий зворотній зв’язок – можливість зв’язатись з менеджером у телефонному режимі, онлайн чи через популярні месенджери, соціальні мережі.

Функціональні можливості магазину дозволяють замовникам отримати товар у цілості вже через декілька днів після оформлення. Компанія співпрацює з перевіреним українським поштовим оператором «Нова Пошта». По Україні вартість відправлень безкоштовна за умови замовлення на суму від 4 тисяч гривень.

Магазин стоматологічних матеріалів. Чим займається компанія

Які є додаткові послуги

Компанія МедДент займається не тільки продажем стоматологічного обладнання, а ще й здійснює його технічне обслуговування. Клієнти отримують комплекс робіт під ключ, який включає доставку продукції, налаштування роботи, гарантійне та післягарантійне обслуговування від кваліфікованих майстрів.

Замовники отримують повністю готове до роботи устаткування. Їм залишається тільки запустити його і насолоджуватись ефективністю. В нашому сервісному центрі є усі необхідні запчастини, щоб швидко замінити деталі, які вийшли з ладу. На складі постійно в широкому доступі запчастини для автоклавів, стоматологічних установок, зуботехнічного обладнання, освітлювальних приборів, компресорів, іншої техніки.

Оплата замовлень може виконуватись з банківської картки або готівкою після отримання товару на пошті. Відправлення накладним платежем дозволяє замовнику спочатку перевірити якість продукції, а вже потім оплатити її вартість.

Джерело: сайт meddent.com.ua

Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:інструменти для стоматолога, стоматологічне обладнання, магазин стоматологічних матеріалів, стоматологічні матеріали

Комментарии
avatar
Читайте также: