Підставка для торта..." /> Підставка для торта...">

Як підібрати підставку для тортів?

16.12.2021 340 0.0 0
Як підібрати підставку для тортів?

Підставка для торта – один із основних інструментів у роботі кондитера, який займається декоративним оформленням готових виробів. Без цієї конструкції виникнуть труднощі на етапі нанесення крему на верхній корж. Якщо ви хочете рівномірно покрити блюдо глазур'ю або мастикою, варто обзавестися підкладкою та підставкою для торта. Таке приладдя особливо порадує, коли потрібно домогтися ідеальної гладкості або при складному декоруванні.

Тортівниця являє собою платформу, що обертається, переважно круглої форми на ніжці різної висоти. Діаметр залежить від розмірів десертів, з якими ви часто працюєте. Головні переваги – стійкість, надійність, зручність експлуатації. Ви легко зможете повертати підставку, як того вимагає процес декорування. Завдяки таким товарам забезпечуються рівні лінії, акуратність, симетричність. Кондитер витрачає набагато менше часу.

З яких матеріалів виготовляються

В інтернет-магазинах ви зможете знайти продукцію таких видів:

  • Металеві.
  • Скляні.
  • Пластикові.
  • Дерев'яні.
  • Керамічні.

Вироби із пластику відрізняються своєю крихкістю, проте завдяки демократичній вартості вони стали найпопулярнішим варіантом. Випускаються у різноплановому виконанні, виготовляються з нахилом або без нього. Пластикові підставки здебільшого передбачають нековзний матеріал, що гарантує гарне зчеплення зі столом. Подібний критерій відповідає за зручність експлуатації.

Скляні тортівниці виглядають елегантно та витончено. Як правило, виробляються із загартованого скла високої якості. Унікальний зовнішній вигляд досягається декоруванням красивим малюнком. Такі рішення обирають за їхню акуратність та ефективність. Непориста поверхня швидко та легко відмивається, не вбирає запахів.

Конструкції із металу – важкі, що забезпечує їм довговічність. Ідеально підходять для масштабних тортів, не деформуються з часом. Дерев'яні вироби виготовляються з натурального матеріалу, що додає естетичності. За рахунок цього подавати десерт можна безпосередньо на такій тортівниці.

Як підібрати підставку для тортів?

Різновиди за кількістю рівнів

Підставка для тортів може бути одно-, дво-, три- або багатоярусною. Виходячи з назви, на кількість ярусів впливає довжина випічки. Дюбелі, якими утримуються яруси та тарілка, здатні легко витримати важкий торт. Якщо планується багато коржів, рекомендується розглядати міцні матеріали.

Діаметри

Як і самі десерти, так і підставки можуть відрізнятись за показником діаметра. При виборі відповідного варіанта важливо враховувати, яких розмірів буде бісквіт. Оптимальними визнані вироби з діаметром 25-30 см, тому що зазвичай випічка готується діаметром 20-25 см. Для комфорту покупців інтернет-магазин Кондішоп надає доставку по Україні та самовивіз із Дніпра.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:торт, підставка

Комментарии
avatar
Читайте также: