Чому важливо вчасно відправити наркозалежну людину на реабілітацію

12.02.2021 809 0.0 0
Чому важливо вчасно відправити наркозалежну людину на реабілітацію
Наркоманія — серйозне захворювання, від якого вилікуватися самостійно неможливо. Причому, неважливо скільки по часу приймалися наркотики, втручання фахівців — обов'язковий крок на шляху до одужання.

До кого звернутися за допомогою?

Якщо ви бажаєте, щоб реабілітація пройшла максимально ефективно, довіряйте цю справу професіоналам наркологічного центру «Нове життя», на його сайті https://nc-new-life.com.ua/ ви зможете досконально вивчити питання, подивитися всю потрібну інформацію і контакти. Привезти на лікування можна пацієнта на будь-якій стадії залежності, філії клініки розташовані в Житомирі, Львові, Рівному, Чернівцях, Вінниці, Тернополі.

Перші кроки на шляху до одужання

Як тільки пацієнт потрапляє на реабілітацію, його оглядають, визначаючи стан і ступінь залежності. Далі його чекає детоксикація — процедура, що дозволяє вивести з організму всі непотрібні речовини. Завдяки ефективній терапії, можна не тільки позбутися від згубного впливу отруйних речовин, але і відновити коректну роботу органів. Чим гірше стан пацієнта, тим довше його потрібно буде лікувати. Процедура детоксикації може тривати як один день, так і кілька тижнів, поки організм повністю не стане "чистим".

Що роблять, якщо людина довго приймала наркотики

У цьому випадку потрібно буде виконати цілий комплекс дій. Як правило, використовують тільки ефективні методи, ґрунтуючись на тому, на якій стадії залежності людина.
Чому важливо вчасно відправити наркозалежну людину на реабілітацію

Лікувати сильну залежність будуть в кілька етапів:
  1. Спочатку буде виконана детоксикація. Цей метод включає поєднання специфічних ліків, спрямованих на нормалізацію роботи організму. Цей крок важливий на будь-якій стадії залежності.
  2. Психотерапія. Обов'язково потрібно піклуватися і про емоційний стан залежного. Терапія буде проводитися виключно лікарем-психотерапевтом. У психотерапії багато різних методик і напрямів, добірка яких строго індивідуальна в кожному окремому випадку. Цей спосіб дає гарні результати, сприяє тривалій нормалізації стану пацієнта. В ході цього етапу у лікаря вийде «змусити» пацієнта відмовитися від згубної звички.
  3. На останньому етапі для кожного пацієнта проводитися адаптація в соціумі, що дозволяє повернути життя в нормальне русло.
Якщо звернутися до фахівців центру «Нове життя», то реабілітація пройде максимально ефективно. Будьте здорові, піклуйтесь про своїх близьких.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:наркоманія, залежність, лікування

Комментарии
avatar
Читайте также: