Бітрікс24 незамінний для колективних проектів

19.08.2021 416 0.0 0
Бітрікс24 незамінний для колективних проектів
Поступово набирає популярність такий програмний продукт, як Бітрікс24. При цьому щорічно він займає все більше місця. Основна причина - це спеціально створена для колективної роботи програма, яка випускається як в боксах, так і в хмарній версії.   

Основні функціональні особливості

Серед безлічі позитивних якостей, якими може похвалитися Бітрікс24, можна виділити кілька аспектів:
  1. Можливість отримання доступу до історії комунікацій з різноманітними клієнтами. У цьому розділі можна зберігати різноманітні листування, а також дзвінки. Це важливо, оскільки на певних етапах виникає потреба в отриманні доступу до певних даних. Швидкість, з якою їх можна знайти, також важлива.
  2. Можливість автоматизації основних завдань. В даному випадку запускається стандартна воронка для реалізації товарів чи послуг. При цьому перехід може бути здійснений різноманітними способами.
  3. Особливості CRM. Оскільки до складу програми вводять штучний інтелект, можна мінімізувати рівень навантаження, який припадає на кожного менеджера. В цьому випадку можна здійснювати автоматичну розсилку повідомлень або ж електронних листів.
  4. Підвищення рівня ефективності. За допомогою спеціальних функціональних можливостей можна налаштувати і автоматизувати процеси, без яких в бізнесі не обійтися.
  5. Чати. При необхідності можна створювати окремі канали, які ідеально підійдуть для активного спілкування з клієнтами, з діловими партнерами і з працівниками.
  6. Унікальний сервіс - це IP-телефонія, яка значно спрощує виконання обзвонів.
  7. Асортимент інструментів, які доступні зараз в Бітрікс24, досить великий. Це дає можливість вибрати ті функціональні можливості, які підійдуть для активного використання у конкретній ситуації.
  8. Можливість використання готових рішень. Серед представлених видів можна вибрати і придбати ті варіанти, які ідеально вам підійдуть.
Бітрікс24 незамінний для колективних проектів

Основні переваги

Серед безлічі позитивних якостей Бітрікс24 багато бізнесменів виділяють кілька основних:
  • Зручність використання. Завдяки тому, що розробники ретельно опрацювали програму, ніяких проблем в процесі використання не буде. При необхідності можна скористатися інструкцією, яка підготовлена професіоналами.
  • Ефективно працює технічна підтримка. Для того щоб отримати відповіді на ті питання, які виникають в процесі, завжди можна зв'язатися з представниками компанії. Це дозволить отримати компетентні відповіді на безліч питань.
  • Багатофункціональність. До складу програми входить безліч функціональних можливостей. Це дає можливість виконувати ті чи інші заходи, витративши на це відносно небагато часу.
  • Підвищений рівень ефективності. За допомогою програми можна виконувати безліч процесів, серед яких є як прості, так і складні процедури.
Для того щоб підвищити ефективність і функціональність представленої програми, варто правильно і грамотно діяти.
Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:Бітрікс24

Комментарии
avatar
Читайте также: