4 основні види об'ємних букв, які прикрасять ваш бізнес

01.02.2022 821 0.0 0
4 основні види об'ємних букв, які прикрасять ваш бізнес

Вивіска компанії відповідає відразу за декілька функцій – інформаційна, декоративна, рекламна. Допускається розміщувати її на фасаді будівлі або всередині, при цьому конструкція може мати різні розміри. Виконані з об'ємних літер вони можуть бути універсальними щодо оформлення, використаних матеріалів, наявності або відсутності підсвічування.

Об'ємні літери мають залучати потенційних клієнтів, при цьому не відволікати від сприйняття загальної архітектури будівлі. При їх створенні важливо враховувати конструкційні та кольорові особливості фасаду.

Види об'ємних букв для надання унікальності вивісці

Вироби такого плану дозволяють споживачам швидко та легко зорієнтуватися у просторі. Незважаючи на те, як виглядатиме ваш рекламний об'єкт, він помітний здалеку. Тому знайти потрібний магазин на вулиці або всередині торгового центру не важко. Від оригінальності дизайну залежить популярність бренду на фоні конкурентів. При цьому споруда може стати незамінною частиною міського антуражу. Сьогодні можна замовити наступні різновиди літер:

  1. Об'ємні.
  2. Псевдооб'ємні.
  3. Накладні.
  4. Виконані із гнучкого неону.

Деталі відрізняються ціною, але мають однакові характеристики – висока міцність, стійкість до зовнішніх проявів, надійність. Купити об'ємні букви різної висоти можна з підсвічуванням декількох типів:

  • Внутрішня.
  • З освітленням бортів.
  • Контражур.
  • З зовнішнім освітленням на виносних кронштейнах.

Подібна продукція коштує дорожче в порівнянні з несвітловими рішеннями, проте вкладені фінанси швидко окупаються за рахунок оформлення, що всім запам'ятовується. Представлена ​​зовнішня реклама виглядає дорого, солідно та ефектно. Виходячи зі специфіки бізнесу, можна підібрати колір, шрифт, розміри та форму.

Основні особливості виготовлення

Літери з цільноклеєного пластику застосовуються для невеликих інтер'єрних та фасадних рекламних споруд. Головна перевага виробів – відносна дешевизна виробництва. Для їх створення застосовується акрилове скло або ПВХ, допускається обклеювання вініловою плівкою. Завдяки цьому можна досягти різнопланових ефектів, забезпечити естетичний вигляд.

Продукція з нержавіючої сталі – це іміджеві вивіски, які потрібні, щоб підкреслити рівень компанії. Конструкції виділяються відмінними характеристиками експлуатації та тривалим терміном служби. Об'ємні літери з нержавіючої сталі – це завжди ефектно та престижно.

Аватар Seo Николай Лисов
Журналист/lifekhacker

Теги:об'ємні букви

Комментарии
avatar
Читайте также: