Що подарувати дівчинці на 2 роки?

08.09.2018 672 0.0 0
Що подарувати дівчинці на 2 роки?
Дворічні дівчатка – дуже цікаві особистості, які обожнюють досліджувати та пізнавати світ, наслідувати своїх матусь. Тому й вибір подарунків для таких маленьких принцес дуже великий: ви можете купити іграшки відповідно до віку, вибрати красиву сукню чи пізнавальні ілюстровані дитячі книжки. Зараз же детальніше розповімо про те, які саме подарунки, і, зокрема, іграшки, мають всі шанси сподобатись красунечці, якій всього 2 роки.
Що подарувати дівчинці на 2 роки?
  • Найрізноманітніші ляльки. Ну звісно, що саме вони будуть першими в списку. Куди ж без них?! Сьогодні вибір ляльок неймовірно багатий. Ви можете подарувати маленького пупсика Baby Born, дорослу подружку Barbie або Steffi, молодшу сестричку Штефі – ляльку Evi, незвичайні ляльки Enchantimals, які дещо схожі на своїх улюблених звіряток, а також мегапопулярних крихітних дівчаток Lol. Усе це – якісна продукція відомих брендів, хоча на ринку знайдете чимало й інших пропозицій.
  • Візочок або іграшковий слінг для ляльки. Цей пункт тісно пов'язаний з попереднім. Дівчаткам подобається возити свою іграшкову доцю у візочку, накривати ковдрою, або ж носити в слінгу на собі, якщо мають поруч приклади слінгомам.
  • Набори для ліплення Play doh. Разом із цим чудо-пластиліном дитина зможе відчути себе кондитером, стоматологом, піцайолою. Маса для ліплення play doh якісно відрізняється від звичайного пластиліну. Вона виготовлена з безпечних матеріалів, приємна на дотик і володіє чудовим ароматом, м’якенька і зручна для крихітних дитячих ручок. Окрім того, у коробці малеча знайде не просто пластилін, а ще й чимало засобів, аби гратись ним: наприклад, тостер, машинку для виготовлення макаронів, всякі форми для приготування тортів, інструменти стоматолога і навіть щелепу із зубами. Як розумієте, вибір пречудовий: точно вдасться вибрати якийсь цікавий варіант.
  • Іграшки для маминої помічниці. Що саме маємо на увазі? Іграшкову праску, мікрохвильову піч, касовий апарат, пральну машину, маленьку кухню, набір дитячого посуду, набір овочів та фруктів, які можна розрізати. Такі дитячі іграшки купити досить просто, адже асортимент дуже великий. І дворічні дівчатка зазвичай залюбки гратимуться таким подарунком, бо люблять наслідувати своїх матусь, допомагати їм.
  • Кінетичний пісок. Якщо ви візьмете його до рук, то вже не захочете відпускати: він так по-особливому тримає форму, пересипається в руках. Цей варіант чудово підійде для діток, які обожнюють бавитись в пісочниці. А така нагода є лише влітку, а з кінетичним піском вони зможуть гратись вдома в будь-яку пору року та погоду.
  • Конструктори та пазли. Стереотипною є думка, що такий подарунок підходить лише для хлопчиків. Дівчатка теж залюбки будують різні споруди, складають пазли. Окрім того, такі іграшки є корисними, розвивальними.
  • Ляльковий іграшковий будиночок. Така хатинка з маленькими меблями, посудом, іграшками – мрія чи не кожної дівчинки. Нікуди правди діти: навіть вже дорослі дівчата із задоволенням граються таким будиночком. Тому якщо бюджет дозволяє вам обрати такий подарунок, і в дівчинки його ще немає, тоді хай у вас не буде жодних сумнівів.
  • Все для творчості: фарби, олівці, фломастери, наклейки, крейда, розмальовки звичайні та водяні, багаторазові. Так ви організуєте корисне та цікаве заняття для діток.
  • Дитячий рюкзак. Дворічним красуням подобається мати свою окрему торбинку, в якій вони носитимуть іграшки на прогулянки чи інші свої дорогоцінні речі. Тому красивий та зручний наплічник буде чудовим подарунком.
  • Двосторонній мольберт для малювання. На такій дошці можна з однієї сторони малювати маркером, а з іншої – крейдою. Дитячі бувають різноманітних розмірів, тому ви зможете обрати оптимальний варіант, який влаштує і ціною, і своїми розмірами не забере надто багато місця у квартирі.
Що подарувати дівчинці на 2 роки?
А ще завжди хорошим варіантом будуть книги, дитячий столик з кріселком, набори My little pony, м’ячики, дерев’яні розвивальні іграшки. Бажаємо вам обрати те, що неодмінно сподобається маленькій красуні.
 
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:подарунок дівчинці, дворічні дівчатка, купити подарунок дівчинці

Комментарии
avatar
Читайте также: