Переваги каструль з нержавіючої сталі

20.09.2017 1179 0.0 0
Переваги каструль з нержавіючої сталі
Усі господині знають, як нелегко вибирати посуд для приготування страв. Від якості посуду буде залежати швидкість приготування, зручність, а також, що важливо, смак приготованого блюда.

Якість готової їжі безпосередньо залежить від посуду, в якому її готували. Каструлі з нержавіючої сталі з'явилися на ринку вже давно і стали популярними. Їх вибирають практичні та мудрі господині, які дуже люблять готувати різні страви. Сьогодні в магазинах представлений широкий асортимент кухонного начиння, але якщо ви хочете трошки зекономити, то можна купити каструлі з нержавіючої сталі тут. В інтернет-магазині можна купити тей же самий посуд, що і в звичайних магазинах, але за вигіднішою ціною.

Переваги каструль з нержавіючої сталі

Посуд з нержавіючої сталі володіє цікавими перевагами:
 
  • Гладка поверхня якісних каструль без подряпин і вм'ятин, а значить на поверхні не будуть затримуватися мікроби і шкідливі речовини.
  • Довговічність - вони будуть служити вам і вашим дітям.
  • Міцність - не деформується і не руйнується.
  • Зовнішня привабливість- особливий блиск нержавіючої стали не загубиться з роками.
  • Їжа в посуду не пригорає.
  • Легкість в догляді - посуд очистити не складно.
Сьогодні виробники пропонують найрізноманітніший посуд з нержавіючої сталі - якщо вам не подобається сірий колір, розгляньте каструлі з кольоровими ручками, або повністю кольоровані. Ви зможете підібрати відповідний колір під загальний дизайн кухні.
 

Секрети догляду за посудом з нержавіючої сталі

Каструлі прослужать вам довго і збережуть свою красу, якщо ви будете дотримуватися кількох нескладних правил.

Перед першим використанням, помийте і насухо витріть каструлю м'якою тканиною. Після кожного миття добре витирайте каструлю, так вона збереже свій блиск.

Переваги каструль з нержавіючої сталі
 
Уважно вивчіть інструкцію, в ній будуть рекомендації чи можна очищати каструлю в посудомийній машині.

Не бажано зберігати готові страви в каструлях з нержавіючої сталі - сіль з їжі зашкодить поверхню.

Не можна ставити порожню каструлю на вогонь, на її стінках з'явяться райдужні плями. Такі плями ви зможете прибрати розчином лимонної або оцтової кислоти.

Якщо кинути сіль в холодну воду, на каструлі з'являться білі плями, тому додавайте сіль в киплячу воду і помішуйте до повного розчинення. Якщо в каструлі з нержавіючої сталі пригоріла їжа, залийте її теплою солоною водою і залиште на дві години.

Для очищення застосовуйте нежорсткі губки, рідкі миючі засоби, не бажано застосовувати для чистки порошки, хлор або аміак.
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:каструлі з нержавіючої сталі, каструлі, купити каструлі з нержавіючої сталі

Комментарии
avatar
Читайте также: