Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну

24.07.2018 745 0.0 0
Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну
Чого хочуть чоловіки? Велике запитання. Та, найбільше – чого хоче жінка отримати від чоловіка?
І головне як? Тут довго думати не треба. Природа все продумала сама. Потрібно тільки ввімкнути фантазію. І тоді увесь світ припаде до твоїх ніг. У всякому разі. «увесь світ» коханого чоловіка.

Отже, як «це» зробити найкраще?

Ще один, усім відомий факт: чоловіки люблять очима. Жоден з них не зможе приборкати весь потік нестримних емоцій, якщо побачить перед собою спокусливу картину напівоголеного жіночого тіла. А правильно підібрана, еротична білизна тільки допоможе розігратися бурхливій уяві і втілити всі фантазії в реальність.
Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну

Тонкощі мистецтва спокуси

Тісно облягаючий одяг.

Хвилюючий V-подібний виріз на грудях і ґудзик, який ледь-ледь тримається... ще один подих, він випадково відірветься і напіввідкриє всі таємниці і скарби, що ховаються за тонкою і неприступною завісою... Такі миті надовго залишаються в пам’яті чоловіка і дають привід для цікавого розвитку подій у недалекому майбутньому.
Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну

Еротична білизна

А після того як відірветься останній ґудзик і сорочка почне спадати з плечей, треба показати головні козирі, але не розкривати їх до кінця. Тут доречною буде еротична інтимна білизна. Що буде справжньою несподіванкою для чоловічих очей. І він уже не зможе відступити назад, піде на поводу своїх внутрішніх природніх інстинктів. А набути додаткової впевненості і розкутості ти зможеш придбавши інтимну білизну онлайн на за наступною адресою: https://theman.com.ua/uk/213-erotichna-bilizna. Адже здавна відомо, що вся таємниця жіночого тіла в одязі й немає таємниці в оголеності.
Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну

Колір

Найбільшим успіхом користується червоний. Всі представники чоловічої статті, майже в один голос говорять, що це саме той відтінок, який асоціюється з пристрасними та нестримними почуттями. Обравши цей відтінок, ти можеш бути впевнена, що цієї ночі тебе будуть цілувати без кінця і щоразу в інше місце. Щодо чорного, то тут думки суперечать одна одній: в розумінні одних він посідає почесне друге місце серед інших спокусливих кольорів. В інших він асоціюється з закомплексованістю і недоступністю. Тим не менше він є одним із найпопулярніших відтінків і широко представлений в асортименті. Тому тут треба орієнтуватися на індивідуальні смаки. Білий – завжди асоціюється з ніжністю і буденністю, тому треба добре знати відношення чоловіка до нього перед тим як зупинятись саме на цьому кольорі. Деякі проявляють особливу зацікавленість до тигрових і леопардових забарвлень. Хоч, останнім часом вони вважаються немодними й, тим гірше, ознакою поганого смаку.
Чого хочуть чоловіки або як обрати інтимну білизну

Додаткові аксесуари

А якщо ти хочете показати коханому де знаходиться справжній рай на землі, то варто впустити в хід «важку артилерію»:
 
ніжні мереживні трусики – в деяких чоловіків існує особлива любов до мережива
Аватар king22 Yosyp Korol
Главред/lifekhacker

Теги:як обрати інтимну білизну, еротична жіноча білизна, інтимна білизна, чого хочуть чоловіки

Комментарии
avatar
Читайте также: